Jakie godziny otwarcia ASO VW Kamiński Jan w Brodnicy?
Czy ktoś może wie, jakie są w dni robocze godziny otwarcia ASO VW Kamiński Jan w Brodnicy? I czy na pewno przyjmą tam do przebadania Skodę?
A może mógłby ktoś polecić jakiś inny dobry warsztacik w Brodnicy, najlepiej otwarty przynajmniej do 18?
Tak się składa, że kupuję sobie właśnie O2 (1.9 TDI) i w Brodnicy jest jedna fajna sztuka Oglądałem ją dziś (w sobotę) i wydaje się OK, ale chciałbym podjechać gdzieś do serwisu i przebadać autko. ASO VW wydaje mi się dobrym wyborem, ale nie wiem do której godz. jest otwarte. Bo niestety właściciel ma czas dopiero od 17 (ewentualnie 16) i czas otwarcia serwisu jest tu istotny.
Niestety tej Octavii widocznej w avatarku obok już nie ma, została skradziona Nadszedł więc czas na kupno O2
VW Kamiński w Brodnicy czynny jest chyba od godz. 8:00 do 18:00 (przynajmniej tak czynna jest należąca do tego dealera stacja kontroli pojazdów. Na pewno sprawdzą Ci Skodę (o ile znajdą czas i wolny podnośnik).
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Komentarz