Jakie godziny otwarcia ASO VW Kamiński Jan w Brodnicy?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Maricn
    Classic
    • 2011
    • 3

mkania777, otrzymujesz złotą łopatę za półroczny odkop

MSPANC
  • carecki
    Classic
    • 2010
    • 24

Czy ktoś może wie, jakie są w dni robocze godziny otwarcia ASO VW Kamiński Jan w Brodnicy? I czy na pewno przyjmą tam do przebadania Skodę?
    A może mógłby ktoś polecić jakiś inny dobry warsztacik w Brodnicy, najlepiej otwarty przynajmniej do 18?

Tak się składa, że kupuję sobie właśnie O2 (1.9 TDI) i w Brodnicy jest jedna fajna sztuka Oglądałem ją dziś (w sobotę) i wydaje się OK, ale chciałbym podjechać gdzieś do serwisu i przebadać autko. ASO VW wydaje mi się dobrym wyborem, ale nie wiem do której godz. jest otwarte. Bo niestety właściciel ma czas dopiero od 17 (ewentualnie 16) i czas otwarcia serwisu jest tu istotny.

Niestety tej Octavii widocznej w avatarku obok już nie ma, została skradziona Nadszedł więc czas na kupno O2

Komentarz

• Eidos71
      RS
      • 2011
      • 2050
      • Octavia II (1Z3)
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

VW Kamiński w Brodnicy czynny jest chyba od godz. 8:00 do 18:00 (przynajmniej tak czynna jest należąca do tego dealera stacja kontroli pojazdów. Na pewno sprawdzą Ci Skodę (o ile znajdą czas i wolny podnośnik).
      Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
      MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• carecki
        Classic
        • 2010
        • 24

Dzięki, mam nadzieję że jest jak mówisz

BTW, w Olsztynie też mam jedną na oku, już jest po oględzinach i wypadła całkiem nieźle.

Komentarz

• Eidos71
          RS
          • 2011
          • 2050
          • Octavia II (1Z3)
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Pomyślności i trafnego wyboru !!!
          Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
          MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

Pracuję...